Klapstoelkabaret sponsoring

Door Klapstoelsponsor te worden ondersteun je al vanaf €25 per jaar ons concept dat gericht is op de ondersteuning van de ontwikkeling van jonge cabarettalenten. Daarnaast vervullen we een sociaal maatschappelijke rol door op bijzondere locaties op te treden waar niet-reguliere bezoekers van theater zich bevinden.

Donateurs dragen bij aan het voortbestaan van Klapstoelkabaret en aan de artistieke ontwikkeling van onze getalenteerde podiumkunstenaars.
Het geeft een onmisbare steun waarmee we dit concept draaiend kunnen houden.

Klapstoeler

Met deze donatie draag je deze zomer bij aan de verdere ontwikkeling van ons concept en de artistieke ontwikkeling van alle artiesten die op ons klapstoelpodium staan. Je bent gratis welkom bij onze seizoensopening op 1 juni in Bunnik of een van onze andere voorstellingen op die locatie.

Klapstoelkoning(in)

Je bent de Klapstoelkoning van deze zomer! Een persoonlijke Klapstoel met jouw naam erop staat bij elke voorstelling klaar en je bent gratis welkom tijdens al onze voorstellingen in de zomer van 2023. Met deze bijdrage help je ons om Klapstoelkabaret verder te ontwikkelen en geef je onze artiesten een flinke duw in de rug m.b.t. hun ontwikkeling.

Klapstoeldonateur

Met dit eigen gekozen bedrag ondersteun je ons concept en draag je bij aan de ontwikkeling hiervan. Je bent gratis welkom bij onze seizoensopening op 1 juni in Bunnik of een van onze andere voorstellingen op die locatie.

Alle donateurs ontvangen bij hun eerste bezoek aan Klapstoelkabaret een katoenen Klapstoeltas
en speciale aanbiedingen gedurende het jaar.

We gebruiken je gegevens uitsluitend voor communicatie rondom jouw Klapstoelkabaret-donateurschap. Het wijzigen van gegevens of opzeggen kan per mail via info@klapstoelkabaret.nl.